Retourneren

Voldoet de aankoop niet aan uw verwachting?
U kunt uw bestelling in de volgende gevallen zonder opgave van reden aan ons retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Wanneer u de gehele order retour stuurt krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van de heenzending en transactiekosten van ons gecrediteerd. Stuurt u een deel van de order retour dan krijgt u het orderbedrag van de geretourneerde artikelen exclusief verzendkosten van de heenzending en transactiekosten van ons gecrediteerd. 

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Shabbys geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@shabbys.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U kunt het artikel retour sturen naar:

Shabbys
t.a.v. Retour
Fiolenkamp 8
9412 AT Beilen
Nederland

De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Indien een product buiten uw schuld defect of beschadigd is geraakt, kan Shabbys besluiten door u gemaakte kosten van de retourzending te vergoeden. Ongefrankeerde of beschadigde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Shabbys is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van zendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede stevige en neutrale verpakking.

Is uw bestelling beschadigd aangekomen?
Wanneer u aan de buitenkant van het pakket al beschadigingen ziet, neem het pakket dan niet aan en vraag de bezorger om hier direct melding van te maken. Shabbys zal geen zendingen onder rembours aannemen. Deze zendingen worden dan ook automatisch geweigerd. Op het moment dat wij de retourzending volgens bovenstaande voorwaarden hebben ontvangen, zullen wij binnen 14 dagen het verschuldigde orderbedrag terugstorten. De mogelijkheid om uw retourpakket te komen langs brengen is ook mogelijk. Dit kan alleen op afspraak.

 

Modelformulier herroepingsrecht