Vraag en antwoord

Wat is de betekenis van Shabbys? Met welke merken werkt Shabbys? 
Waar en in welke ruimtes zijn de producten van shabbys.nl toe te passen? 

Antwoorden op deze vragen en meer vindt u op deze pagina!

Wat is de nieuwste trend in stoer en sober wonen op shabbys.nl?

De Wabi-Sabi trend is de nieuwste trend in stoer en sober wonen op shabbys.nl.

Wat is de Wabi-Sabi trend?

Wabi-Sabi is een Japanse schoonheidsleer. Wij, in de westerse wereld, zijn op zoek naar een perfecte baan, een perfect lichaam en een perfect huis, het liefst een groot huis met het duurste interieur.

De Japanse schoonheidsleer daarentegen gaat uit van bescheidenheid en de waardering van imperfectie en eenvoud. Wabi-Sabi is een Japanse filosofie die het vergankelijke, het verweerde en het imperfecte respecteert.

De schoonheidsleer van perfectie en symmetrie gelooft dat dingen mooier zijn wanneer ze getekend zijn door natuur en/of gebruik. Dit is namelijk wat objecten hun individualiteit en schoonheid geven. Een mooi verweerde/gerepareerde kom/bak of andere woonaccessoires is volgens de Wabi-Sabi filosofie mooier dan een steriele witte tafel.

Een oud huis leeft. Het kraken en piepen van de vloer en de deuren is wat een huis een thuis maakt. Het is een manier om schoonheid te zien in de imperfectie van materialen. Vaak worden objecten gemaakt van aardse materialen, ze staan dicht bij de natuur. Wabi-Sabi is simpliciteit, bescheidenheid en soberheid.

Deze nieuwe woonstijl is stoer, sober, uniek en doorleefd met verweerde materialen die uw huis een gevoel van thuis geven en zijn te vinden in de woonaccessoires in de webshop van shabbys.nl.

Wat valt onder Shabbys?

Verweerde houten woonaccessoires, hout met historie, verleden, eigen karakter, oude, ruwe, verweerde doorleefde look.
Prachtige patina afwerking, oud vergrijsd.
Grof, sober, rafelige shabby doeken, oud linnen jute grof geweven, geruwd, puur, stoer en uniek.
Handgemaakte/vervaardigde producten met verleden.
Stoer, ijzer, roestig, roestkleurig, zink, metaal, glas, brocante, stoer, sober, landelijk, industrieel wonen in stijl van nu met passie, met een knipoog naar en van het verleden.

Wat is oud linnen, chippy en een shabby doekje?

Dit zijn grof naturel geruwd linnen, grof geweven van draad.
Vaak zijn deze shabby doekjes met een stoere en rafelige rand.
Stoer en sober doek voor sfeer, decoratie en prachtig in een stoer en sober interieur om alles een leuke verfraaiing te geven.
Dit doekje kan zijn van raw linnen shabby linnen en chippy linnen.
Raw linnen is gestone washed.
Dit zijn sfeervolle woonaccessoires waarmee je leuk kan decoreren.
Door de grove weving van het linnen van de shabby doekjes zult u zien dat deze heel soepel vallen. Kleur is naturel.

Waar werden Nepalese potten voor gebruikt?

Deze prachtige, doorleefde oude potten/kruiken werden als keukenpotten gebruikt in Nepal.
Door dit gebruik hebben de prachtige Nepalese potten een prachtige doorleefde uitstraling gekregen.
Sobere, doorleefde, stoere potten met historie met verschillende kleurstellingen en prachtige verweerde details.

Wat is stoer wonen?

We zijn klaar met tuttigheid, We willen robuustheid.
Landelijk wonen met pit.
Stoer wonen is ruimte voor warmte en gezelligheid.
Stoer wonen is een woonstijl met een unieke, robuuste, industriële, grove, vergrijsde, sobere, brocante, vintage, doorleefde en landelijke uitstraling.
Stoer wonen heeft vele combinaties van stijlen. Grof, robuust en verweerd, maar zeker ook uniek.
Bijzonder sfeervol/warmte.

Wat vind je bij Shabbys?

Stoere robuuste woonaccessoires.
Lichtgrijze rafelige shabby doekjes.
Grof naturel geruwd, tevens verkrijgbaar in oud licht grijs.
Inspirerende landelijke woonideeën.
Stoere houten verweerde en met de hand vervaardigde accessoires.

Shabbys betekenis?

Oneffenheden in de verf, krassen op oppervlakten, geëxpandeerde kleuren.
De Shabby style betekent armoedig en sober. Deze design look is echter alles behalve armoedig, maar stoer en robuust en sfeer in wonen.

Waar koop ik de mooiste schapenvachten?

De mooiste schapenvachten zijn te koop bij shabbys.nl en deze zijn van het merk Sheepy-cc.

Kan stoer wonen gecombineerd worden met industrieel wonen?

Neem een kijkje bij shabbys.nl en je vindt antwoord op al je vragen met betrekking op het combineren van verschillende woonstijlen en je zult zien dat je deze stoere woonstijl met meerdere woonstijlen kunt combineren.

Waar vind ik stoere met de hand vervaardigde producten uit India, Nepal en China?

Deze woonaccessoires zijn te vinden bij shabbys.nl. Stoere, sobere en handgemaakte woonaccessoires uit India, Nepal en China.

Wat is Patina?

Patina is een grijsgroene laag op metalen voorwerpen als koper en brons.
Het zorgt ervoor dat het materiaal een oude en verweerde look krijgt.
Een stoere look aan je unieke woonaccessoires.

Shabbys style ?

Tweede leven, vodje, stoer, unieke items, het verleden, hergebruik, doorleefde look, sfeer, natuurlijk basis, sober, grof, geruwd, patina, roestvorming, gietijzer, karakter, oud, vergrijsd, passie voor verleden, verweerd, exclusief.
Stoer wonen is onze passie.

Waar komen de shabby doekjes vandaan?

Deze prachtige shabbydoekjes komen uit Nederland.
Deze mooie doekjes komen uit een Nederlands atelier en worden van hoogwaardige materialen vervaardigd.
Deze 100% linnen doekjes zijn verkrijgbaar bij shabbys.nl.

Waar is Shabbys gevestigd?

Shabbys is een webshop in stoer, sober en landelijke woonaccessoires en biedt u de mogelijkheid om online vanuit uw eigen ontspannen sofa inkopen bij shabbys.nl te doen. Wij hebben tot op heden nog geen fysieke winkel, maar hopen dit in de toekomst wel aan te kunnen bieden. Uiteraard kunt u de geselecteerde artikelen op afspraak op locatie in Drenthe op komen halen.

Met welke merken werkt Shabbys?

Shabbys stoer in wonen werkt met verschillende trendy merken die zich vooral typeren met pure, natuurlijke, authentieke, handgemaakte en unieke producten zoals: Be-uniq, PMR landelijk wonen, nino-art en dergelijke. Dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod.

Welke kleuren passen er typisch bij een stoer, sober, landelijke, sfeervol, industrieel en brocante interieur?

Bij deze woonstijl vol met karakter passen mooie, sobere grijze/bruintinten met een natuurlijke en rustige uitstraling. De producten die deze prachtige kleuren bevatten zijn verkrijgbaar bij shabbys.nl in de shop.

Waar en in welke ruimtes zijn de producten van shabbys.nl toe te passen?

Onze sfeervolle, stoere, unieke, maar ook tijdloze producten zijn overal in en buiten uw huis toe te passen. Zoals in de woonkamer, de keuken, de hal, de slaapkamers, de zolder, de baby/kinderkamer, de badkamer, de douche en het toilet, maar ook in de tuin en op het terras.

Voor wie zijn de producten van shabbys.nl bedoeld?

Onze producten zijn bedoeld voor iedereen die van een stoere woonstijl houdt en durft te wonen met lef! Mensen die natuurlijke en doorleefde materialen met een verhaal waarderen. Uiteraard is iedereen bij ons welkom die nog niet bekend is met deze prachtige stoere stijl van wonen en nemen we u graag mee in onze webshop die u verstelt doet staan van de mogelijkheden in stoere woonaccessoires om uw interieur en daarmee uw thuis helemaal af te maken.

Zijn de producten van shabbys.nl betaalbaar?

U vindt bij Shabbys prachtige producten in verschillende prijscategorieën, waardoor het voor iedere portemonnee toegankelijk en betaalbaar is. Regelmatig hebben wij nieuwe producten. Hierbij kunt u denken aan onze maandelijkse betaalbare musthaves, maar ook de exclusieve unieke items. Houdt u ook onze producten in de Sale goed in de gaten, deze worden regelmatig aangevuld.

Kunt u bij shabbys.nl producten nabestellen?

Shabbys heeft veelal producten in de collectie die zijn oorsprong vinden in oude vondsten uit landen als India, Nepal en China. Aangezien deze producten daardoor uniek in zijn soort zijn en er geen massaproductie plaats vindt, is het niet mogelijk dat de producten nabesteld kunnen worden. Hierdoor kunt u er ook vanuit gaan, dat geen product hetzelfde is omdat deze vaak handgemaakt werden en/of verkregen zijn uit oude vondsten en u daardoor ook een prachtig uniek en eerlijk exemplaar in uw interieur heeft. Regelmatig gaan wij opzoek naar nieuwe stoere, unieke en handgemaakte items en wordt onze collectie daardoor continu vernieuwd.

Welke productcategorieën vindt u bij shabbys.nl?

De volgende product categorieën zijn bij Shabbys te vinden: unieke items, IJslandse schapenvachten, potten en kruiken, schalen, bakken en dienbladen, ijzeren en zinken woonaccessoires, ornamenten, kandelaars, kaarsen en sfeerlicht, houten woonaccessoires, kleinmeubelen, haken en kapstokken, linnen doeken, plaids, kussen, beton en stenen woonaccessoires, wandpanelen en spiegels, kransen, toef en groen, decoratie, hoorns, zeep en meer.

Maar denk ook aan de musthaves, de cadeaubonnen en de Sale.

Kunt u bij shabbys.nl cadeaubonnen bestellen?

Uiteraard kunt u bij shabbys.nl cadeaubonnen bestellen. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen! U bent op zoek naar een origineel cadeau, maar twijfelt over de kleur of het model? Bestel hier uw cadeaubon en laat de ontvanger zelf een keuze maken. De cadeaubon van Shabbys is direct inwisselbaar in de webshop door de unieke kortingscode, die kan worden ingevuld tijdens het bestelproces op shabbys.nl. De bonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten en kunnen niet geruild worden. Het volledig vermelde bedrag dient in één keer te worden besteed.

De bonnen zijn te verkrijgen in de volgende waardes:

€ 10,- / € 12,50 / € 15,- / €17,50 / €20,- / €25,- / €50,- / € 75,- / €100,-