✓ 14 dagen retourrecht

✓ Unieke woning decoratie

✓ Levering binnen 2-3 werkdagen

Als je op zoek bent naar prachtige landelijke woonaccessoires, ben je in onze webwinkel op de juiste plek. Wij hebben een ruim aanbod aan woonaccessoires die allemaal met de hand zijn gemaakt en geïmporteerd zijn vanuit India en Nepal. Deze accessoires zorgen voor een prachtige uitstraling in jouw woning, mede dankzij het landelijke en robuuste uiterlijk van onze producten. Van schalen, bakken en manden tot IJslandse schapenvachten, ornamenten en kandelaars; in de webwinkel van Shabbys vind je alle landelijke woonaccessoires voor jouw woning.

Handgemaakte landelijke woonaccessoires bestel je eenvoudig in onze webwinkel

In onze webwinkel vind je de meest uiteenlopende landelijke woonaccessoires voor een prachtig interieur dat je weer helemaal terugbrengt naar vroeger. Kies uit diverse stijlen als je woonaccessoires bestelt bij Shabbys. Bovendien zijn al onze producten uniek, omdat ze met de hand gemaakt zijn. Je haalt dus altijd een bijzonder product in huis dat in diverse landelijke interieurs mooi staat. Je hebt bij ons ook de keuze uit prachtige stalen woonaccessoires voor een industriële uitstraling in je woning of bestel bijvoorbeeld voor oude houten woonaccessoires.

Ben je geïnteresseerd in mooie woondecoratie?

Contact ons!

Koop al jouw woonaccessoires bij ons

Door het uitgebreide assortiment aan landelijke woonaccessoires in onze webwinkel, vind je altijd wel unieke producten die goed aansluiten bij de rest van jouw interieur. Kies uit verschillende stijlen en bestel jouw favoriete producten direct online. Heb je nog vragen over ons aanbod of over een specifieke woonaccessoire uit onze webshop? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@shabbys.nl. Wij vertellen je graag meer over onze handgemaakte producten.


insert google map