✓ 14 dagen retourrecht

✓ unieke woning decoratie

✓ Levering binnen 2-3 werkdagen

Als je jouw interieur graag een stoer en sober uiterlijk wilt geven, zijn onze woonaccessoires zeer geschikt. Deze stoere en sobere woonaccessoires zijn allemaal met de hand gemaakt en geïmporteerd vanuit India en Nepal. Doordat de producten met de hand zijn gemaakt, verschillen ze soms in formaat en kleur. Dit zorgt ervoor dat je altijd een uniek product in huis haalt wanneer je stoere en sobere woonaccessoires koopt bij Shabbys. In onze webshop vind je de meest uiteenlopende producten voor een stoer en sober interieur.

Linnen doeken plaids en kussens

Shabby doekje, stoer in wonen

7,95
Uitverkocht

Zeep en meer…

Plakje zeep kamperfoelie

1,75
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €5,95.Huidige prijs is: €4,50.
Uitverkocht

Linnen doeken plaids en kussens

Linnen Shabby doek met Perfect is Boring opdruk

7,95

Linnen doeken plaids en kussens

Linnen chippy doek 45×45 cm

7,95

Een stoer en sober karakter: dat is wat wij uitstralen met onze woonaccessoires

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een stoer en sober interieur. Dit zorgt namelijk voor een landelijke uitstraling die weer helemaal aan vroeger doet denken. Om deze stijl te waarborgen, zorgen we ervoor dat onze producten op ambachtelijke wijze worden gemaakt met alleen de beste materialen. Kies bijvoorbeeld voor oude houten woonaccessoires en combineer deze producten met ijzeren en zinken woonaccessoires. Wat jouw voorkeur ook is wat betreft de stijl van je woning, onze woonaccessoires passen gegarandeerd in een stoer en sober interieur. Ons uitgebreide assortiment bestaat onder andere uit landelijke en industriële schalen, bakken, potten, kruiken, kapstokken, schapenvachten en stompkaarsen.

Ben je geïnteresseerd in mooie woondecoratie?

Contact ons!

Geef stoere en sobere woonaccessoires cadeau

De stoere en sobere woonaccessoires uit ons assortiment zijn niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te geven aan iemand anders. Heb je een vriend, vriendin of familielid die fan is van een landelijk en robuust interieur? Geef ze dan een of meerdere van onze woonaccessoires cadeau!

Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment voor jouw woning

Als jouw woning wel een upgrade kan gebruiken, vind je daarvoor uitstekende producten in onze webshop. Vind de beste woonaccessoires bij ons online en geef je woning een stoer en sober uiterlijk. Heb je nog vragen over onze stoere, sobere en industriële woonaccessoires? Neem dan contact met ons op via info@shabbys.nl.


insert google map