✓ 14 dagen retourrecht

✓ Unieke woning decoratie

✓ Levering binnen 2-3 werkdagen

In de webwinkel van Shabbys kun je een gedroogde toef kopen die je in ieder soort interieur kunt plaatsen. Wij hebben diverse gedroogde toeven in ons assortiment opgenomen die met de hand zijn gemaakt van de beste materialen. Hierdoor is ieder item uniek en van uitstekende kwaliteit. Maak ook jouw interieur sfeervoller met onze landelijke en robuuste woonaccessoires.

Een gedroogde toef kopen in diverse stijlen

Ons assortiment is zeer divers en wordt bovendien met enige regelmatig uitgebreid met nieuwe artikelen. Zo hebben we altijd een uniek aanbod aan woonaccessoires voor je beschikbaar. Wil je graag een gedroogde toef kopen ter decoratie? Wij hebben verschillende gedroogde toeven, waaronder Triticum black wips, Tarwe gras, Papaver black en Eryngiumnaturel blue. Omdat de gedroogde toeven met de hand zijn gemaakt, kunnen ze wat verschillen in kleur en formaat. Wil je ook graag een unieke landelijke woonaccessoire, zoals een gedroogde toef kopen voor in jouw woning? Je vindt het bij Shabbys!

Ben je geïnteresseerd in mooie woondecoratie?

Contact ons

Vind geschikte woonaccessoires voor jouw interieur

Wij hebben uiteenlopende brocante woonaccessoires in ons assortiment opgenomen. Wil je graag een gedroogde toef kopen om als decoratie op te hangen in je woning? Of heb je een ander product gezien die goed past bij jouw interieur? Bestel direct en profiteer van een snelle levering! Bij vragen neem je het best contact met ons op via info@shabbys.nl.