✓ 14 dagen retourrecht

✓ Unieke woning decoratie

✓ Levering binnen 2-3 werkdagen

Als je een woltoef wilt kopen als decoratie voor in je woning, kun je uitstekend terecht bij Shabbys. In onze webshop vind je de meest uiteenlopende woonaccessoires, waaronder woltoeven die met de hand zijn gemaakt. Ze kunnen daardoor iets afwijken qua kleur en formaat, waardoor je altijd een unieke woonaccessoire in huis haalt.

Een woltoef kopen als decoratie in je nieuwe huis

Heb je een nieuw huis gekocht of wil je je huidige woning graag upgraden door extra unieke woonaccessoires toe te voegen aan het interieur? Bij Shabbys hebben we diverse woonartikelen waar je uit kunt kiezen. Onze woltoeven zijn met de hand gemaakt met langharig schapenwol. Een woltoef die je bij ons kunt kopen is bijvoorbeeld erg leuk om op te hangen aan een oude houten kapstok of liggend in een oude houten schaal. We hebben natuurlijk ook andere rustieke woonaccessoires voor je woning, waaronder schalen, ornamenten, kandelaars, manden en nog veel meer.

Ben je geïnteresseerd in mooie woondecoratie?

Contact ons!

Zorg voor meer sfeer in huis

Wil je meer sfeer creëren in huis? Met onze stoere en sobere woonaccessoires is dat geen enkel probleem. Je kunt bijvoorbeeld een woltoef kopen als extra decoratie. Dit product staat erg mooi in verschillende interieurs. Heb je nog vragen over onze woltoeven of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op via info@shabbys.nl.